hidden hit counter Kosovo Vesti B92 Skip to main content

Kosovo Vesti B92

Pacoli izabrao i platio američku kompaniju da savetuje tzv. Zaplenjena velika količina oružja.


North Kosovo Wikiwand

Haos na Kosovu Vučić stigao u Rašku.

Kosovo vesti b92. Vesti dana iz zemlje sveta sporta starsa i zabave pratite na Kuriru. Oko 250 pripadnika ROSU - specijalne kosovske jedinice stoji na raspolaganju crnogorskim bezbednosnim organima na dan okupljanja u Podgorici koje je zakazano za sutra nezvanično je saopštio izvor FOS-a iz diplomatskih krugova. Donele odluku da odustanu od članstva velika pobeda za Srbiju.

Delegacija Međunarodnog olimpijskog komiteta posetiće sledeće nedelje Kosovo saznaje B92. Na Kosovu u poslednja 24 sata vakcinisano više od 12000 osoba. Kosova ponovo preti Srbima a ispada potpuno smešna.

Poruka oružjem Srbiji i Kosovu. Nastavak akcije hapšenja islamskih terorista na KiM. Delegacija MOK u poseti Kosovu.

0 replies 58247 views. Istoričar Dejan Ristić na pitanje da li će se narod na Kosovu izboriti kaže. PRIŠTINSKE VLASTI IZGUBILE VERU U SEBE.

Dijalog je jedino rešenje za situaciju na severu Kosova. Srpske crkve i manastiri na Kosovu vekovima odolevaju osvajačima rušenjima i paljevinama ali nov izazov su političke odluke prenosi B92. Na Kosovu u poslednja 24 sata vakcinisano više od 12000 osoba.

U severnom delu Kosovske Mitrovice izvršena je akcija kosovske policije a građani su bili na ulicama. Vesti iz regiona Started by Unbeliever 12 Jan 2009. U okolini Gračanice pronađen kilogram marihuane osumnjičeni pokušao da pobegne.

0417 Info sreda 6102021. Jedan Srbin iz Rudara kod Zvečana je teško ranjen u pucnjavi. Najnovije vesti vezane za temu B92.

Dijalog je jedino rešenje za situaciju na severu Kosova. UŽIVO Haos na Kosovu i Metohiji. Supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića Jelena Đoković boravi u poseti na Kosovu i Metohiji.

Britanka Ele Seline 31 najavila je da će se krajem ove nedelje bez trunke šminke takmičiti na izboru za Mis Velike Britanije 2021 ne bi li tako inspirisala mlađe devojke da se. Poziv raseljenima da izađu na izbore na Kosovu i Metohiji. Nema informacija o sastavu delegacije niti o tome ko će biti sagovornici.

Dete u pubertetu mama u menopauzi tata između dve vatre. Kurtijeva vlada nanela veliku štetu Kosovu nije bilo potrebe za slanjem policije na sever Kurti na samitu u Sloveniji i o srpskim migovima 29. Ne postoji pitanje da li možemo.

Dok se Srbi spremaju za bojkot ponovljenih izbora u Kosovskoj Mitrovici Albanci rade ono šta su naumili a to je formiranje nove opštine - Severne Mitrovice. Objavljen iznos uplaćen Amerikancima za lobiranje. Vučić obilazi Žandarmeriju i Vojsku Srbije.

Osnovni Sud u Prištini poništava odluku o naplati električne energije na Severu od 2012. 3405 Info sreda 13102021. Ovoliko košta nezavisnost Kosova.

Najnovije vesti sportski događaji ekonomija kulturna dešavanja lifestyle video sve o putovanjima novosti iz sveta automobila tehnologije i zdravlja. Najnovije vesti sportski događaji ekonomija kulturna dešavanja lifestyle video sve o putovanjima novosti iz sveta automobila tehnologije i zdravlja. U akciji je ranjen Srbin.

Rezanje kolača predviđeno je za 11 časova na trgu Šumadija najavljeno je iz Vlade Srbije. Stručnjaci objašnjavaju kako izbeći rat u kući. HEJ VJOSA VJOSA OD SEKIRACIJE OPAŠĆE TI KOSA.

Naoružana ekstremistička grupa koja se predstavlja kao Albanska nacionalna armija postavila je video-snimak u kom od kosovske vlade traži da ne trguju teritorijama javio je B92. Mi to moramo da činimo. B92 Blic ponedeljak 20092021.

IAKO ni posle nešto više od mesec dana od vanrednih parlamentarnih izbora još nema ozbiljnije najave o formiranju nove kosovske vlade sa računa kosovskog. Grčka neće priznati Kosovo. Domovina je lepa FOTO.

Nakon rezanja slavskog kolača i predstavljanja grba grada Kosovska Mitrovica Vulin će se obratiti prisutnim građanima. Bačen je i suzavac. Od kada je postala mama Naomi se ne pojavljuje tako često u javnosti ali kada to uradi uvek izgleda prelepo.

Kosovski specijalci su upadali u prodavnice skladišta i apoteke u mestima na severu Kosova. B92 16Nov2012 2129 ažurirano 02Apr2020 B92. Na snimku su petorica maskiranih muškaraca odevenih u crno sa albanskim nacionalnim obeležjima.

Novak Đoković ide na Kosovo. Da Vlada Kosova planira da uspostavi opštinu Severna. Posle Samita lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana u Sloveniji predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da nema nikakvih iluzija o brzom ulasku u EU ali da je važno da Srbija bude na evropskom putu.

Vulin na krsnoj slavi u Kosovskoj Mitrovici. Kurti na samitu u Sloveniji i o. Ursula fon der Lajen.

B92 je u svojoj jučerašnjoj vesti Nastavak patriotske pljačke naveo da prema dokumentaciji koju je ranije prikupila ekipa Insajdera sredstva koja se izdvajaju za Kosovo u proseku oko 650000 evra dnevno do danas su ostala ista a da ništa nije urađeno na povećanju kontrole kako se ova sredstva troše. Kosova ponovo preti Srbima a ispada potpuno smešna. Specijalci sa Kosova upadaju u Crnu Goru na Badnji dan.

RTV B92 or simply B92 is a Serbian news station and television and radio broadcaster with national coverage headquartered in Belgrade Serbia. Zatvaranje podforuma Kosovo Started by DJ_Vasa 31 Dec 2012. 1434 - 1445.

Founded in 1989 as radio station it was a rare outlet for Western news and information in FR Yugoslavia under Slobodan Milošević and was a force behind many demonstrations that took place in Belgrade during the turbulent 1990s. Dramatična situacija na Kosovu. PRIŠTINA - Bojkot fatalan za Srbe.

21062013-Srbiji početak pregovora za ulazak u EU a Kosovu Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. U jednom trenutku su ispalili šok bombe i suzavac na okupljene Srbe. Za ono najvažnije Kosovo rekla je pomalo zagonetno da će se neke stvari rešavati na kraju a to kako smatraju sagovornici Blica u prevodu znači da je fokus Nemačke a samim tim i Evropske Unije sada više na normalizaciji odnosa a ne rešavanju statusa Kosova.

Građanima će se obratiti i vladika. 4 21062103 Dan kada Kertin Eston šalje izveštaj o konkretnom napredku u pregovorima 1 22042013 Dan kada je Srbija dobila datum za početak pridruživanja EU ali pošto je poklonila Kosovo Šiptarima i Nemcima.


North Kosovo Wikiwand


Karadjordje Ancient Warriors Batman Comic Page


Kurti Sazvao Sastanak Veca Bezbednosti Kosova B92


Srbija Ce Jednog Dana Priznati Kosovo Ali Ne Znam Koja Vlast B92


Reconnaissance Internationale Du Kosovo


La Reconnaissance Internationale Du Kosovo


Pin On Letsplay Perisno 0 74 Mount And Blade Warband Mod Pc Gameplay


Gorani People Wikiwand


They Said Recognize Kosovo S Independence I Ve Never Experienced Anything Like This B92 News Europe


Nemanja Starovic Sur Twitter The Republic Of Madagascar Is The 12th Country To Revoke Recognition Of Kosovo Independence Serbia


Haradinaj Jasno Porucio Uvek Uz Branioce Kosova Za Kosovo U Bilo Koje Vreme I U Bilo Kojoj Situaciji B92


Epic Dramatic Adventure Trailer Background Music 022 Battle Of Kosovo Mount Blade Warriors Wallpaper


Fantasy Art Fantasy Warrior Art


North Kosovo Crisis 2021 Wikipedia


Zastava I Grb Srbije Serbian Flag Coat Of Arms Srpski Simboli Serbian Flag Coat Of Arms Serbia


Racak Massacre Wikipedia


Nemacki Doktor Srpska Cirilica Je Prva Azbuka Sveta Vesti Zivot B92 Net Serbian Business Names Serbia


Pin By Paulo Soki On Haha Battle Of Kosovo Kosovo Serbia


Kosovo Parliament Unanimously Votes In Favour Forming An Army Serbian Monitorserbian Monitor

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar